Michelin Quality Dealer -laatusertifikaatti

Ammattitaitoa ja ensiluokkaista rengasalan palvelua

Michelin on tuonut Suomessa ensimmäisenä rengasalalla tarjolle rengasliikkeiden laatusertifikaatin, jolla nostetaan esiin ammattitaitoisesti toimivat ja esimerkillistä palvelua tarjoavat rengasliikkeet. Uusimmat Michelin Quality Dealer -rengasliikkeet saivat tunnustuksensa tammikuun alussa.

Michelinin ja SGS Fimko Oy:n määrittelemät laatukriteerit täyttävä Michelin Quality Dealer -rengasliike tarjoaa asiakkaalle parasta palvelua, läpinäkyvää hinnoittelua sekä osaavan ja turvallisesti toimivan henkilökunnan.

Michelinin Quality Dealer -laatusertifikaattia tavoittelevat liikkeet käyvät läpi laajan kartoituksen soveltuvuudestaan. Kartoitus ja tarkastukset sisältävät kaiken rengasliikkeessä tapahtuvan toiminnan liiketoimintasuunnitelmasta aina tapaan, jolla pultit kiristetään. Pääpainopisteitä ovat asiakaspalvelu, hallin työpisteiden ja toimintatapojen turvallisuus sekä työntekijöiden ammattitaito. Koko prosessin läpivieminen kestää noin vuoden.

Saadakseen Michelin Quality Dealer -laatusertifioinnin rengasliikkeen on todistettava että laatukäsikirjan periaatteet toteutuvat myös käytännössä. Laatusertifikaatti on voimassa kerrallaan vuoden, ja laadun tason on pysyttävä korkeana, jotta rengasliike saa uusittua sertifikaatin. Puhtaat paperit ulkopuolisen SGS Fimko Oy:n suorittamasta auditoinnista saaneet ammattitaitoiset rengasliikkeet tunnistaa Michelin Quality Dealer -logosta. Asiakkaalle merkki kertoo vastuullisesta ja laatustandardin täyttävästä liikkeestä, josta saa luotettavaa ja hyvää palvelua.

”Michelinin Quality Dealer -laatusertifikaatti on koko yrityksen toimintaa kehittävä työkalu, jonka voi ansaita mikä tahansa itsenäinen rengasliike. Se ei rajoita liikettä myymään vain Michelinin tuotteita. Sertifikaatin vaatimusten täyttäminen tehostaa yrityksen toimintaa, helpottaa uusien työntekijöiden perehdyttämistä sekä motivoi työntekijät toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti. Lisäksi laatusertifikaatti on myyntipistekohtainen, joten Michelin Quality Dealer-logo liikkeen ovessa kertoo juuri kyseisen rengasliikkeen laatutasosta. Ennen kaikkea se on tärkeää asiakkaalle, joka voi luottaa saavansa parasta palvelua Michelin Quality Dealer -rengasliikkeeltä”, toteaa Michelinin laatusertifioinnista vastaava Jakob Grönroos Suomen Micheliniltä.

Tällä hetkellä Michelin Quality Dealer -laatusertifikaatin saaneita rengasliikkeitä ovat:

Rengasnuora Oy (Jyväskylä)
Rengas Savotta Oy (Savonlinna)
Lapin Kumi Oy (Rovaniemi, Tornio ja Keminmaa)
Rengas Kuusamo Oy (Kuusamo)
Seinäjoen Rengaskeskus Oy (Seinäjoki)
Rengasmesta Oy (Kurikka)
Rengastoppi Oy (Lahti)
Kaerlan Kumi Oy (Turku)
Kumielo Oy (Laitila, Raisio ja Rusko)
Rengasmaa Oy (Tampere).
Rengaspari Oy (Kuopio)
Lujakumi Oy (Pori, Keskusta ja Ulassoori)
Lujakumi Oy (Rauma)
Lujakumi Oy (Turku) 
K-Rengas ja Huolto Oy (Oulu) 
Kalajoen Kumikorjaamo Oy (Kalajoki)
TH-Kumi Oy (Kankaanpää)
Kolarin Kumi Oy (Kolari)
Pjelax Ringservice Oy Ab (Pjelax)
PK-Rengas Oy (Savonlinna)
PK-Rengas Oy (Kitee)
Oulun Autokumi Oy (Oulu)
Rengashuiput Oy (Sotkamo)
Kantolan Rengas Oy (Mikkeli ja Hamina)
Rengas Turku Oy (Turku)
Valtarengas Oy (Pori)
KL-Rengas Oy / Pieksamäen Pintapojat (Pieksämäki ja Juva)
Rengashuolto Däckservice Fant (Mustasaari)
Rengas Onnela Oy (Kotka)

Nämä liikkeet tunnistaa Michelin Quality Dealer -logosta.

Michelin Quality Dealer